Fotografering i Förskolan

 • Innan fototillfället
  Vi ser till att alla föräldrar får info om fotograferingen och våra produkter. Målsman måste göra en personlig beställning för att få hem bilder. Beställning görs i vår webbshop eller på svarstalong.
 • Fotograferingen
  På fotodagen bygger fotografen upp sin mobila studio i förskolan. Under lekfulla former fotograferas sedan avdelningens barn och personal tillsammans, därefter tas porträttbilderna. Vår utmaning är att på kort tid se varje barns speciella personlighet, fånga ögonblicket och skapa bra bilder.

1260-0203_s       1250-0603_s       1251-0213_s       0012-0201_s

 • Bildbeställning
  Vid beställning i vår webbshop väljer man först önskad tagning av porträttbilden. Sedan kan 1-9 bildark av porträtt och gruppbild kombineras fritt. Vid beställning av flera bildark ger vi förmånlig mängdrabatt.
 • Leverans
  2-3 veckor efter beställning kommer bilderna hem i postlådan. Bildpaketet innehåller bara de bildark som målsman beställt. Faktura medföljer som ska betalas 15-30 dagar från mottagandet.
 • Syskonfoto
  På förskolan tar vi enskilda porträtt på alla barn. Ibland tar vi också syskonfoto där. På de förskolor där vi inte har tid eller möjlighet att göra det kan vi ibland erbjuda drop-in-foto vid senare tillfälle. Då är föräldrar välkomna att ta med sina barn till vår studio eller till en lokal på orten som vi lånar. Där kan vi i lugn och ro fotografera syskonen tillsammans. 2-3 barn (beroende på ålder) kan vi ta tillsammans med “skolfotovillkor”. Ring gärna så berättar vi mer!
 • Flerbarnsrabatt
  Om ni har minst tre barn som vi fotograferar gäller rabatt från tredje bildpaketet om ni köpt två till ordinarie pris. För att få rabatt ska de två första paketen innehålla minst tre bildark var och inga bilder returneras.

Kommentarer inaktiverade.